A SIEP coneixem els diferents vidres i les seves diverses qualitats.

Assessorem a l’hora d’escollir el vidre que millor s’adequa al lloc i a les necessitats. Tenim experiència en tot tipus d’instal·lacions: treballem amb vidres de cambra baix emissius per contribuir a l’eficiència energètica –que conjuntament amb els nostres perfils per a finestres i portes poden aconseguir un estalvi de fins el 70% de la factura energètica-, antisorolls per afavorir un major confort, de control solar, etcètera. També fa anys que treballem amb vidres de seguretat antirobatori, antiincendis i antifums, amb miralls i vidres policarbonats.

Vidres

A SIEP estem acostumats a fabricar, instal·lar i reparar tot tipus de persianes (graduables, de seguretat, autoblocants).

En aquest camp, oferim un ampli ventall de possibilitats: persianes amb lamel·les orientables per controlar la llum, la temperatura i la ventilació, afavorint una millor gestió energètica; persianes autoblocants de seguretat, amb una àmplia gamma de colors. També fem mosquiteres practicables, corredisses i enrotllables.

Persianes

Alumini PVC

Disposem d’una àmplia carta d’acabats en colors RAL i imitacions de fustes.

 

Som fabricant instal·lador homologat de la xarxa Aluminier Technal, el que ens permet oferir tot els serveis relacionats amb la fusteria de l’alumini amb les màximes garanties de qualitat, tant si el que vol és millorar l’aïllament tèrmic com si vol aprofitar millor la llum natural o tenir un major confort acústic.

 

En finestres, oferim també la possibilitat d’un servei integral, doncs treballem tant els perfils com els vidres i les persianes, i la instal·lació del conjunt. Això permet proporcionar una solució més eficient a les pèrdues d’energia, assolint estalvis de fins el 70% i obtenint l’etiqueta energètica A, la més ben valorada.

A SIEP comptem amb una llarga experiència en el treball de l’alumini i el PVC, materials amb els que fabriquem, instal·lem i reparen tot tipus de finestres, tancaments i sostres.

A SIEP també som experts en la instal·lació, reparació i manteniments de portes automàtiques de tot tipus: seccionals, basculants, enrotllables, practicables i corredisses, i dels seus automatismes.

Portes automàtiques

En aquest camp, som distribuïdors oficials de Record, empresa amb més de 60 anys d’experiència en el muntatge de portes automàtiques. Això ens permet, a part d’assessorar sobre quina porta s’adequa millor a l’espai i a les necessitats, oferir les màximes garanties i un eficient servei postvenda, amb diferents opcions de contractes de manteniment.

Ferro

Una de les nostres especialitats són els treballs metàl·lics, ja siguin amb ferro, acer inoxidable o acer corten.

Construïm el que necessitis: baranes, plataformes, mobiliari exterior, etcètera.

Millorem l’aïllament de la teva façana embellint-la.

A SIEP fem rehabilitacions de façanes i treballem fent revestiments amb composite que, alhora de reduir les pèrdues de calor, contribueixen a facilitar el manteniment de la de la façana.

Façanes

Façanes

VIDRES

PERSIANES

ALUMINI

PVC

PORTES

AUTOMÀTIQUES

FERRO

FAÇANES

AV JOAN MARTÍ, 127  AD200 ENCAMP T. +376 731 590

Contacta  |  Qui som  |  Ocupació  |  Premsa  |  Política de privacitat  |  Condicions generals

Portes

automàtiques